5 beste bonus koder

Bonuskode Unibet

UnibetUnibet er lisensiert i Malta, Danmark, Italia, Belgia, Storbritannia og Australia, og er en av de beste bookmakerne på dagens marked. Når det gjelder sportsboken kan veddemål plasseres på enkeltspill, kombinasjoner og ulike spillsystemer. I tillegg til spill på sport tilbyr Unibet betting på finans, politikk, vær og underholdning. Unibet-siden er enkel å navigere og har et tydelig brukergrensesnitt. Flere Unibet bonuskoder: Unibet Casino Bonuskode, Unibet Poker Bonuskode, Unibet Bingo Bonuskode.

Registrer deg nå med Unibet bonuskoden nedenfor for å få bonusen din.

Bonuskode Unibet Bonus Detaljer

Unibet bonuskode eller Unibet bonuslenke gir deg:

  • Uden indbetaling: -
  • Bonus: 2000 Kr nettstedet Bonus (400%)

*18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder:

Unibet bonuskode ble oppdatert og testet i September 2022.

Hvordan bruke Unibet bonuskode

Ved registrering av din Unibet-konto blir du spurt om du har en bonuskode. Vi anbefaler at du sjekker Unibet bonuskoden som angis ovenfor og fullføre registreringen din ved hjelp av denne i det aktuelle feltet. Dette illustreres i bildet av registreringen hos Unibet:

unibet bonuskode

Grunner til å bruke Unibet bonuskoder

  • Unibet bonuskoder testes daglig: Redaktørene våre og brukere fra Norge bruker disse Unibet bonuskoder og Unibet bonuslenker daglig, og alle får den angitte bonusen.
  • Unibet bonuskoder garanteres: Bonusene som listes ovenfor er tilgjengelige for brukere gitt at de oppfyller alle bonuskravene som å ha en første Unibet-konto, registrering skjer fra utvalgte land og første innskudd utføres via en gyldig innskuddsmetode.
  • Unibet bonuskoder gir de oppgitt bonusene: nye kontoregistreringer får de oppgitte Unibet-bonusene når nye brukere oppfyller Unibet sine vilkår og betingelser for bonusen. Se Unibet bonuslenke for detaljer om de få enkle vilkårene som nye brukere må oppfylle.

Unibet bonusvilkår og -betingelser

Nettstedet bonus

1. Innskuddsbonusen er en 200% bonus på første innskudd gjort etter at bonusen er godtatt og aktivert.

2. For å motta din umiddelbare bonus, kan du godta denne bonusen og så gjøre innskudd på minst 100 kroner. Du vil så umiddelbart motta en bonus opp til 1000 kroner.

3. Maksimalt bonusbeløp er 1000 kroner.

4. Alle bonuser og enhver gevinst med bonuspenger vil utløpe og forsvinne dersom omsetningskravet ikke er møtt innen 60 dager fra kontoen ble opprettet.

5. Unibet reserverer seg retten til å kansellere eller endre bonusen når som helst.

Mobile bonus

1. Tilbudet er gyldig frem til 31 desember, 2016 kl. 23:59.

2. Dette tilbudet gjelder kun ditt første spill plassert fra mobilen i kampanjeperioden.

3. Spillet du plasserer må ha en innsats på minst 100,- kroner.

4. Tilbudet gjelder kun for spillere som aldri har plassert et spill via Unibet mobil.

5. Den maksimale tilbakebetingen man kan få er 100,- kroner. Pengene blir kreditert som en bonus neste virkedag etter at ditt første spill fra mobilen er avgjort.

6. For å aktivere din tilbakebetaling må du logge inn på din Unibet-konto og aktivere ditt risikofrie spill på 100,- kroner under bonustilbud. Din bonus er tilgjengelig i 365 dager etter at du har aktivert den.

Vi håper at du har hatt en flott opplevelse ved bruk av Unibet bonuskoder som er opplistet her. Dersom du skulle oppleve problemer ved innløsing av din Unibet-bonus er du velkommen til å kontakte Unibet. Vi vil gjerne hjelpe deg med å bruke bonuskoden fra Unibet.