5 beste bonus koder

Bonuskode Betway

BetwayBetway er lisensiert og regulert i Storbritannia og Malta. Betway Sport tilbyr en rekke alternativer innen sportsbetting, fra fotball, tennis og basketball til cricket, hesteveddeløp og e-sport. Spillutvalget hos Betway Sport er stort med mer enn 100 markeder. Det tilbys 2 oddsformater: brøk og desimal. Denne nettsiden tilbyr en rekke kampanjer, mange metoder for innskudd og uttak og kundestøtte som er tilgjengelig hele døgnet, alle dager i uka. Flere Betway bonuskoder: Betway Casino Kampanjekode.

Registrer deg nå med Betway bonuskoden nedenfor for å få bonusen din.

Bonuskode Betway Bonus Detaljer

Betway bonuskode eller Betway bonuslenke gir deg:

  • Uden indbetaling: -
  • Bonus: 1000 kr nettstedet Bonus (100%)

*18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder:

Betway bonuskode ble oppdatert og testet i Juli 2022.

Hvordan bruke Betway bonuskode

Ved registrering av din Betway-konto blir du spurt om du har en bonuskode. Vi anbefaler at du sjekker Betway bonuskoden som angis ovenfor og fullføre registreringen din ved hjelp av denne i det aktuelle feltet. Dette illustreres i bildet av registreringen hos Betway:

betway bonuskode

Grunner til å bruke Betway bonuskoder

  • Betway bonuskoder testes daglig: Redaktørene våre og brukere fra Norge bruker disse Betway bonuskoder og Betway bonuslenker daglig, og alle får den angitte bonusen.
  • Betway bonuskoder garanteres: Bonusene som listes ovenfor er tilgjengelige for brukere gitt at de oppfyller alle bonuskravene som å ha en første Betway-konto, registrering skjer fra utvalgte land og første innskudd utføres via en gyldig innskuddsmetode.
  • Betway bonuskoder gir de oppgitt bonusene: nye kontoregistreringer får de oppgitte Betway-bonusene når nye brukere oppfyller Betway sine vilkår og betingelser for bonusen. Se Betway bonuslenke for detaljer om de få enkle vilkårene som nye brukere må oppfylle.

Betway bonusvilkår og -betingelser

Nettstedet bonus

1. Gratisspillet er en 100 prosent matchbonus på kundens første innskudd hos Betway Sports.

2. Dette tilbudet gis kun til nye kunder og avgjøres videre av det kvalifiserende landet kunden bor i.

3. For å være kvalifisert for innskuddsbonusen, må et minimumsbeløp på £10/€10/$10 (eller tilsvarende beløp i kundens valuta) settes inn på Betway ved hjelp av et gyldig debetkort, kreditkort, PayPal-konto, SOFORT Überweisung eller Zimpler, innen 7 dager etter at sportskontoen er registrert.

4. Kun ett gratisspill er tillatt per nye kunde og den maksimale grensen for innskuddsbonus bestemmes av landet: Norge - 1000Kr.

5. Gratisspillet på 100 prosent blir automatisk utbetalt etter at kunden har gjort sitt første innskudd på 100 kroner/£10/€10/$10 eller mer.

Vi håper at du har hatt en flott opplevelse ved bruk av Betway bonuskoder som er opplistet her. Dersom du skulle oppleve problemer ved innløsing av din Betway-bonus er du velkommen til å kontakte Betway. Vi vil gjerne hjelpe deg med å bruke bonuskoden fra Betway.