5 beste bonus koder

Bonuskode Betsafe

BetsafeBetsafe ble lansert i januar 2006 og eies i dag av Betsson Group sammen med Betsson og Nordic Group. Selskapet er lisensiert i Malta og Storbritannia. Sportene som tilbys hos Betsafe er allsidige men med fokus på europeisk sport. BetSafe gir kundene muligheten til å satse på mange ulike måter, inkludert flervalg, pause, handicap, nøyaktig resultat og mye mer. Flere Betsafe bonuskoder: Betsafe Casino Bonuskode, Betsafe Poker Bonuskode.

Registrer deg nå med Betsafe bonuskoden nedenfor for å få bonusen din.

Bonuskode Betsafe Bonus Detaljer

Betsafe bonuskode eller Betsafe bonuslenke gir deg:

  • Uden indbetaling: -
  • Bonus: 250 Kr nettstedet Bonus (125%)

*18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder: Sett inn 200 kr – få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner.

Betsafe bonuskode ble oppdatert og testet i September 2022.

Hvordan bruke Betsafe bonuskode

Ved registrering av din Betsafe-konto blir du spurt om du har en bonuskode. Vi anbefaler at du sjekker Betsafe bonuskoden som angis ovenfor og fullføre registreringen din ved hjelp av denne i det aktuelle feltet. Dette illustreres i bildet av registreringen hos Betsafe:

betsafe bonuskode

Grunner til å bruke Betsafe bonuskoder

  • Betsafe bonuskoder testes daglig: Redaktørene våre og brukere fra Norge bruker disse Betsafe bonuskoder og Betsafe bonuslenker daglig, og alle får den angitte bonusen.
  • Betsafe bonuskoder garanteres: Bonusene som listes ovenfor er tilgjengelige for brukere gitt at de oppfyller alle bonuskravene som å ha en første Betsafe-konto, registrering skjer fra utvalgte land og første innskudd utføres via en gyldig innskuddsmetode.
  • Betsafe bonuskoder gir de oppgitt bonusene: nye kontoregistreringer får de oppgitte Betsafe-bonusene når nye brukere oppfyller Betsafe sine vilkår og betingelser for bonusen. Se Betsafe bonuslenke for detaljer om de få enkle vilkårene som nye brukere må oppfylle.

Betsafe bonusvilkår og -betingelser

Nettstedet bonus

1. For å kvalifisere for oddsbonusen på 1000 kr må ditt første spill med ekte penger være et kvalifiserende spill på 250 kr eller mer.

2. “Et kvalifiserende spill” er et spill med odds på 1.80 eller høyere på et valgfritt sportsarrangement.

3. Systemspill eller spill plassert på ‘non-runner’, ‘push’ eller et annullert valg vil ikke telle som et Kvalifiserende Spill.

4. Bonusen vil bli kreditert umiddelbart etter du har lagt ditt kvalifiserende spill, og vil være tilgjengelig i 7 dager.

5. Bonustilbudet er tilgjengelig for nye kunder som er bosatt i Norge.

Vi håper at du har hatt en flott opplevelse ved bruk av Betsafe bonuskoder som er opplistet her. Dersom du skulle oppleve problemer ved innløsing av din Betsafe-bonus er du velkommen til å kontakte Betsafe. Vi vil gjerne hjelpe deg med å bruke bonuskoden fra Betsafe.